A Gézengúzok Gyerekfesztivál Szabályzata

Kedves Látogató!

A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól!

A tábor minden résztvevőjének kötelessége az ország valamennyi hatályos jogszabályának betartása.

A Gézengúzok Gyerekfesztiválra a helyszínen vásárolható belépő karszalaggal, illetve érvényes meghívóval juthatsz be. A belépő megvásárlása csak akkor jogosít fel a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a Gézengúzok Gyerekfesztivál belső szabályzatát, amely a honlapon megtalálható.

A rendezvény látogatása 12 éven aluliak számára 5 lej, 12 év fölött 25 lej.

A jegy a Fesztivál egész idejére érvényes. A belépő hamisítása törvénybe ütköző tevékenységnek minősül, amely büntetőjogi következményekkel jár! A kísérő a szervezők kérésére köteles igazolni a gyermek életkorát.

A résztvevő gyermekek felügyeletét csak a műhelyeinkben és foglalkozásaink alatt vállaljuk. Ezen kívül a fesztivál területén, a sátorozóhelyeken, vagy bárhol máshol, a gyermekek felügyelete a szülőkre hárul. A fesztiválon nem működik gyermekmegőrző, így a „fogadj örökbe” egy gyereket akcióban résztvevők a velük hozott gyerekről is kell gondoskodjanak.

A karkötőt a Gézengúzok Gyerekfesztivál területén való tartózkodás ideje alatt a csuklódon kell viselned. Ezt a szervezők a Fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik. Az elveszett vagy sérült karkötő nem helyettesíthető. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényesnek.

A fesztivál ideje alatt a táborban önkéntes családorvos fogja biztosítani az orvosi ügyeletet. A vöröskeresztes háznál található telefonszámon lehet majd elérni, amennyiben éppen nem tartózkodik a szobában.

A Gézengúzok Gyerekfesztivál területére a következőket bevinni, illetve a tábor területén hordozni, szigorúan TILOS:

  •  szúró- vagy vágóeszközt (bicska, kés, olló stb.)
  • bármilyen fegyvert, fehérfegyvert vagy fehérfegyvernek használható tárgyat
  • bármilyen, más testi épségét veszélyeztethető tárgyat

Kérünk, hogy a szemetet az erre a célra kijelölt helyeken tárold!

A parkolóhelyek és sátorozóhelyek száma korlátozott! Javasoljuk, hogy a sátorozó családok már péntek reggel kezdjenek érkezni, hogy az esetleges torlódást elkerülhessük. A sátorozás és parkolás ingyenes. A térképen megjelölt sátorozóhelyeket a megfelelő szabályozás szerint lehet vagy sem autóval megközelíteni. Kérünk fogadjátok el forgalomirányító önkénteseink javaslatait, a parkolást és sátorozást illetően.

Nem vállaljuk a felelősséget a vagyontárgyakért és az esetlegesen keletkező más károkért.  Abban az esetben, ha a résztvevők közül valaki tudatosan, rosszindulatból vagy véletlenszerűen, saját hibájukból károkat okoz a Fesztivál területén, köteles az okozott károkat megtéríteni.

A Gézengúzok Gyerekfesztivál ideje alatt a szervezők fotókat, videófelvételeket fognak készíteni a résztvevőkről, a foglalkozásokról, az elkészült alkotásokról. A felvételeken megjelenő személyek semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőjével vagy annak jogos felhasználójával szemben.

A rendezvényről kép- és hangfelvétel kizárólag a szervezők írásbeli beleegyezésével készíthető. Fényképezni szabad (kivétel: ha az előadó képviselője, illetve a szervezők nem járulnak hozzá ehhez).

A vízellátás és tisztálkodási lehetőség korlátozott! Vezetékes víz nincs bevezetve a faluba, ezért mindenki próbáljon takarékosan bánni a vízzel, senki nem szeretne anélkül maradni.

A tábor területén szemeteskukák lesznek kihelyezve. Ettől függetlenül mindenkit kérünk, vigyázzon a tisztaságra és mindenki szedje össze a maga után hagyott szemetet.

A fesztivál területén belől tüzet gyújtani szigorúan tilos.

A sátortáborban éjszaka kevés fény lesz, hogy a gyerekeket ne zavarja, és mindenki nyugodtan pihenhessen. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon magával fejlámpát, ezzel elkerülhetjük, hogy fejre essünk a sátrak között és a szomszéd sátrát sem bontjuk le egy mozdulatból.

Ha kérdésetek van, forduljatok a szervezőkhöz! Minden résztvevőnek tartalmas időtöltést és jó szórakozást kívánunk! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A fesztivált rossz idő esetén is megtartjuk!

Az előzetesen kifizetett belépőket, szállásfoglalásokat nem áll módunkban visszatéríteni!

Köszönjük megértéseteket, várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.