Hasznos infók következnek

Örök kérdés, hogy autóval be lehet-e állni a sátrak mellé. Be lehetne, de nem szabad! 😀 Az autókat egy erre a célra kialakított külön parkolóban lehet hagyni. Természetesen, amikor megérkeztek akkor a sátortábor közelében kipakolhatjátok a csomagjaitokat.

Kérünk csak a kijelölt helyeken dohányozzatok (a gyerekek sehol), a játékok között, mellett, alatt és fölött kérünk ne füstöljetek a gyerekek orra alá. Ugyanakkor arra is figyeljünk, hogy a cigaretta csikkeket ne a fűben mászkáló gyerekek szedjék össze. Persze tudjuk, hogy ezt Ti is így gondoljátok, igazából csak azért írtuk le, hogy legyenek szabályok.szabalyzat

Tüzet kérünk ne rakjatok. Az egyenesen tilos! Mivel minden, házak, játékok és még a tábor területén lévő fák is fából vannak, ezért igencsak nem lenne jó a tűzzel játszani. Szemetet mindenki maga után takarít. Ha valaki mégsem, akkor azt nyugodtan szólítsátok meg, hogy vannak szemetesek és nem szégyen használni.

A víz. Szóval, nincs a településen vezetékes víz, a tábor, a konyha, a mosdók ellátása kútból történik. Ezért arra kérünk, nagyon szépen, hogy felelősen, takarékosan használjátok, hogy maradjon másnak is.

És akkor írjunk valamit, amit szabad:

  • szabad mosolyogni
  • szabad a fűben háton fekve bárányfelhőket bámulni
  • szabad más gyerekének is segíteni, ha bajban van
  • szabad önfeledten játszani, akkor is ha nem vagy gyerek
  • szabad más apukákkal és anyukákkal ismerkedni, csak otthon ne legyen gond belőle.

Aztán még van sok minden más, ami nem tilos. Együtt felfedezzük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.