Rólunk

Kik vagyunk?

kikvagyunk

2016-ban családos fiatalok kezdeményezésére bővült a Marosvásárhelyért Egyesület tevékenysége, ami 2017-re a Védem Egyesület fő szerepvállalásával teljesedett ki.

Ennek köszönhető, hogy a szervező csapat egy része a Védem Egyesület köreiből, a Vásárhelyi Forgatag szervezőcsapatából valamint a marosvásárhelyi Nidus Waldorf egyesület berkeiből került ki. Az igény is ebben a körben fogalmazódott meg először, ugyanakkor új, a gyerekekkel való foglalkozást örömmel vállaló személyek is erősítik a gyerekfesztivál csapatát.

Ezzel a rendezvénnyel a családosoknak kívánunk egy, az ő igényeikhez igazított programot biztosítani.

A szervezők

Az első Gézengúzok Gyerekfesztivál ötlete pár személy baráti beszélgetése során merült fel. Ehhez kerestünk partnereket, társakat, és ennek eredményeként alakult ki az a színes és sokféle emberből összeálló csapat, amelynek a munkája révén valósulhat meg ez a családos hétvége.
A szervezők között van számítástechnikai mérnök, fotóriporter, pszichológus, orvos, pedagógus, vállalkozó, és kommunikációs szakember is. Azonban a csapat összetételét elsősorban nem a foglalkozás határozta meg, hanem a lelkesedés azért, hogy gyermekeink és családjaink számára évente legalább egyszer olyan élménykavalkádot biztosítsunk, amely a személyiségfejlődésüket is segíti, de az önfeledt gyermekkort is emlékezetessé teszi. Reméljük sikerül a célunkat elérni.