Szállás és étkezés

Szállás

hazakA fesztivál ideje alatt a tábor területén, az erre a célra kijelölt helyeken lehet sátorozni. Amennyiben a kijelölt sátorhelyek megtelnek, nincs lehetőség újabb helyeket kijelölni, így azok lesznek előnyben, akik előzetesen regisztrálnak honlapunkon.  

Zuhanyzó fülkéket, mobil vécéket megfelelő számban biztosítunk a sátorozók számára, hogy a tisztálkodási lehetőségek mindenki számára elérhetőek legyenek és elkerüljük a torlódásokat.

A szervezőcsapat nem biztosít sátrakat a fesztiválozók számára, így mindenki saját maga kell gondoskodjon az alvási körülményeiről (sátor, hálózsák, izolír vagy matrac stb.).

A sátortáborban minden éjszaka közvilágítást biztosítunk.

Étkezés

A fesztivál ideje alatt a Pásztortűz panzió üzemeltetője zsebbarát áron reggelit és ebédet szolgáltat a fesztivál résztvevőinek. Reggeli és ebéd igénylését a helyszínre való érkezéskor a panzió étkezdéjében lehet leadni, illetve kifizetni. A fennakadások elkerülése és a minél gyorsabb kiszolgálás érdekében előzetesen lehet igényelni az ebédet a helyszínen. A szombati ebédet pénteken, a vasárnapit szombaton kell kifizetni. Vacsorára frissen sülteket lehet vásárolni, előzetes igénylés nélkül.

A fesztiválok elmaradhatatlan ínyencségei, mint a lángos, kürtőskalács, fagylalt szintén megtalálhatóak lesznek a helyszínen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.